De geautomatiseerde koopovereenkomst

Een volledig ingevulde koopovereenkomst met slechts één druk op de knop, te mooi om waar te zijn? Niet meer, Eerlijk Bieden heeft als eerste partij in Nederland de koopovereenkomst volledig geautomatiseerd. 

Video afspelen over digitale koopovereenkomst

Waarom is dit van belang?

Jarenlang was het de plaag voor makelaars: ‘het schriftelijkheidsvereiste‘. Dankzij de slimme automatisering van Eerlijk Bieden is dat probleem verleden tijd. Binnen 3 minuten na een telefonisch akkoord kan je als makelaar al een dubbelgetekende koopovereenkomst in je mailbox hebben.

geautomatiseerde koopovereenkomst

Direct een foutloze overeenkomst

Sneller, minder fouten en gelinkt aan de bron. De koopovereenkomst van de toekomst is hier. Linken naar een kadastraal nummer, waarom niet direct naar het online perceel? Lijst van documenten benoemen? Voeg gelijk de inhoud van de Dataroom toe!

Eenduidig dezelfde taal

In de vastgoedketen wordt er veel gedigitaliseerd. Door snelle innovatie is het van belang dat iedereen dezelfde ’taal’ blijft spreken, vooral met een geautomatiseerde koopovereenkomst! Eerlijk Bieden sorteert hierop voor door de taxonomie van Stichting Zorgeloos Vastgoed te hanteren. Zo is er nooit meer een discussie met de notaris of bank over gehanteerde termen.

Taxonomie geautomatiseerde koopovereenkomst

In één klik de koop gesloten