Aanmelden voor Eerlijk Bieden

Eerlijk Bieden is het eerste onafhankelijke keurmerk voor makelaars in Nederland. Met Eerlijk Bieden kunnen makelaars zich laagdrempelig voorbereiden op toekomstige wet- en regelgeving. Nog twijfels? Geen zorgen wij geven je alle ruimte om het rustig uit te proberen met een eigen Eerlijk Bieden account

Kamerbrief biedlogboek eerlijk bieden

Is jouw kantoor al future-proof?

Makelaars moeten binnenkort gaan werken met automatische biedlogboeken. Met de software van Eerlijk Bieden deel jij straks het biedlogboek met jouw klanten met slechts één druk op de knop. Waar wacht je nog op?

Meer dan 180 makelaars gingen je al voor:

Keurmerk voor makelaars

Hoe werkt de biedsoftware?

Gecertificeerde makelaars maken gebruik van de biedsoftware van Eerlijk Bieden account. De biedsoftware zorgt door middel van doordachte automatisering voor een gestructureerd proces.

Kandidaten krijgen van de makelaar toegang tot een uniek biedformulier. Hier kun je als kandidaat eenvoudig online bieden en alle belangrijke informatie kwijt. Niet alleen de koopsom, maar ook eventuele voorbehouden en motivatie.

Het is zover! De biedingen zijn binnen en kunnen besproken worden met de verkoper. Alle biedingen zijn alvast netjes geordend en gesorteerd zodat er eenvoudig een keuze gemaakt kan worden.

De keuze is gemaakt en de koper wordt aangewezen. Alle kandidaten worden tegelijkertijd per mail ingelicht over de uitslag.

Kopers worden uitgenodigd om in een veilige onlineomgeving hun personalia te delen die voldoet aan alle wet- en regelgeving. De makelaar kan hierdoor direct aan de slag met de koopovereenkomst.

Na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd (of eventuele voorbehouden) kunnen de kandidaten die een bod hebben uitgebracht, de overige ingezonden biedingen terugvinden in het biedlogboek. Het biedlogboek is uiteraard volledig geanonimiseerd en beveiligd.

Voor kandidaat én verkoper

Eerlijk Bieden enkel belangrijk voor woningzoekers? Nee, transparantie in het verkoopproces is belangrijk voor iedereen, ook de verkoper. Zo blijkt wel uit alle funda-beoordelingen!

0 +
Woningen verkocht

Sinds de start van Eerlijk Bieden in september 2021 zijn er al meer dan 765 woningen door heel Nederland eerlijk verkocht!

0 +
Biedingen verwerkt

Door middel van ons interactieve en meertalige biedformulier hebben wij meer dan 5.410 biedingen mogen verwerken.

0 +
Beoordelingen

Aan de hand van anonieme feedback van verkopers, kandidaten én makelaars bouwen wij iedere dag verder aan Eerlijk Bieden.

Alle voordelen voor makelaars

Ontdek hoe ons keurmerk makelaars ook een hoop administratieve rompslomp bespaart!

overzicht biedingen

1 overzicht met alle biedingen

Ontdek direct de ideale koper aan de hand van de bieding en voorbehouden.

Automatische mailing

Voor de optimale klantenreis houden wij alle kandidaten automatisch op de hoogte bij elke stap in het proces!

Direct aan de slag

Extra werk, juist niet! met slechts een paar klikken start je direct een eerlijk verkoopproces. Gemiddeld bespaar je een uur per dossier.

biedformulier

Gebruiksvriendelijk biedformulier

Vanaf de grond af ontwikkeld met een oog voor gebruiksvriendelijkheid en volledig meertalig

Volledige support

Hebben jij, of je kandidaten vragen tijdens, of na het biedingsproces? Geen probleem wij pakken alle vragen op met onze Real-time chat functie.

Meestgestelde vragen

Via het biedplatform van Eerlijk Bieden stellen we de makelaar in staat om woningen op verschillende manieren te verkopen.

Van inschrijving tot 'traditioneel bieden', wij zorgen voor een sluitend biedlogboek en auditen de verkoopdossiers. Op deze manier zorgen we voor een laagdrempelige manier om aan toekomstige wet- en regelgeving te voldoen.

Nee, Eerlijk Bieden is een keurmerk voor makelaars.

Zowel de verkoper als de kandidaten (of kopers) hoeven niets te betalen voor dit systeem; dat zou ook niet eerlijk zijn!

Wij vragen aan aangesloten makelaars een bijdrage. Wij hanteren met opzet een lage prijs om te zorgen dat het niet alsnog in de courtage verrekend zal worden.

Nee, ons systeem zorgt er enkel voor dat jouw makelaar zich te allen tijde aan de brancheregels houdt. Omdat het verkoopproces nog altijd exact hetzelfde is, zal het verkoopresultaat hier nooit onder lijden. 

Probeer het direct 1 maand gratis

Meld je aan voor een demo-account

Iets nieuws brengt altijd vragen met zich mee, wij raden daarom ook iedereen aan om te starten met ons demo-account! Zo ontdek jij in slechts 5 minuten de mogelijkheden van ons platform.

Meld je direct aan voor Eerlijk Bieden via het onderstaande formulier en maak gratis een maand gebruik van onze tools, wij zullen nooit stilzwijgend verlengen deze maand verlengen en factureren. Nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!