De digitale koopovereenkomst

Een volledig ingevulde koopovereenkomst met slechts één druk op de knop, te mooi om waar te zijn? Niet meer, Eerlijk Bieden heeft als eerste partij in Nederland de koopovereenkomst volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd.

Digitale koopovereenkomst

Hoe werkt het?

Tijds een verkoopproces wordt er door de makelaar op veel verschillende punten data verzameld. Eerlijk Bieden knoopt de eindjes aan elkaar en zorgt dat alle data netjes verwerkt wordt in de koopovereenkomst. 

Video afspelen over digitale koopovereenkomst
geautomatiseerde koopovereenkomst

Direct een foutloze overeenkomst

Sneller, minder fouten en gelinkt aan de bron. De koopovereenkomst van de toekomst is hier. Linken naar een kadastraal nummer, waarom niet direct naar het online perceel? Lijst van documenten benoemen? Voeg gelijk de inhoud van de Dataroom toe!

Koopovereenkomst appartementsrechten

Het was even puzzelen, maar het is gelukt! Ook de overeenkomst voor appartementsrechten is vanaf nu geautomatiseerd en online uit te geven.

Eenduidig dezelfde taal

In de vastgoedketen wordt er veel gedigitaliseerd. Door snelle innovatie is het van belang dat iedereen dezelfde ’taal’ blijft spreken, vooral met een geautomatiseerde koopovereenkomst! Eerlijk Bieden sorteert hierop voor door de taxonomie van Stichting Zorgeloos Vastgoed te hanteren. Zo is er nooit meer een discussie met de notaris of bank over gehanteerde termen.

Taxonomie geautomatiseerde koopovereenkomst

Start vandaag nog met een demo