Nachrichten:

Software voor makelaars vergelijking 2023

Software voor makelaars vergelijken

Digitalisering gaat tegenwoordig razendsnel, ook in de makelaardij! In deze blogpost vergelijken we dan ook graag alle software voor makelaars, zo kan jij de beste keuze maken voor jouw kantoor!

CRM-software voor makelaars

CRM-software is misschien wel de belangrijkste schakel voor de alledaagse taken van de makelaar. Hiermee worden woningen aangemeld, mails verwerkt, agenda bijgehouden en worden leads en contacten goed georganiseerd. De CRM geldt dan ook als basis voor alle overige software.

Kolibri software

Het innovatieve CRM-programma van Kolibri is zo opgezet dat je het als makelaar helemaal naar eigen smaak kan inrichten. Uiteraard beschikt dit CRM-programma al over alle functionaliteiten die je van een CRM verwacht, maar het programma is heel eenvoudig aan te passen naar jouw behoefte. Door middel van de AppXchange kan je als makelaar verschillende extensie activeren voor bijvoorbeeld jouw boekhouding of de ondertekening van documenten. Ander voordeel, bij Kolibri kan je in een combi-pakket ook goed vindbare sites afnemen voor jouw kantoor!

software voor makelaars op tablet en iphone
Kolibri Software

Realworks

Naast Kolibri is een andere groot CRM-pakket de software van Realworks. Realworks beschikt ook over alle functies die een makelaar dagelijks nodig heeft. In plaats van een appstore beschikt Realworks over modules zoals: agenda, taken, facturatie en digitaal ondertekenen. Externe applicaties kunnen eenvoudig worden gekoppeld dankzij de API’s van Realworks.

Online marketing software voor makelaars

Online marketing is tegenwoordig cruciaal voor een makelaarskantoor. Bij online marketing kan je denken aan software voor makelaars ten behoeve van goede vindbaarheid op Google, maar zeker ook het uitdragen van je merk aan bestaande en nieuwe klanten. Hieronder zijn verschillende digitale oplossingen terug te vinden.

Mailchimp

Met Mailchimp kan je heel eenvoudig nieuwsbrieven versturen naar jouw relaties. De software is zeer laagdrempelig en biedt verschillende vooropgemaakte templates om uit te kiezen. Ook niet geheel onbelangrijk, starten met Mailchimp is gratis! Dankzij verschillende analytic-tools kan je heel snel inzicht krijgen in de prestaties van jouw berichten om zo te kijken wat aanslaat en welke berichten verbetering nodig hebben.

Nexxtmove

Ben je op zoek naar een marketingplatform dat op maat is gemaakt voor de makelaardij? Dan is de software van Nexxtmove wellicht iets voor jou. Nexxtmove beschikt over slimme automatisering om bijvoorbeeld verkoopvoorstellen of bezichtigingen op te volgen. Naast automatisering kan Nexxtmove ook content opmaken voor andere kanalen zoals nieuwsbrieven of socialmedia, zo heb jij hier als makelaar geen omkijken meer naar!

DatHuis

DatHuis biedt verschillende slimme oplossingen aan om van websitebezoekers jouw nieuwe klanten te maken. Dankzij de handige widget die je volledig in huisstijl op jouw website kan plaatsen, kan je klanten de woningwaarde laten bepalen, of extra diensten aanbieden zoals een aansluitservice of een bouwkundige keuring. Met hulp van Zapier kan DatHuis koppelen met meer dan 5.000 apps om te zorgen voor de best mogelijke workflow.

Dathuis eerlijk bieden
DatHuis software

Software voor het biedproces

Makelaars moeten tegenwoordig biedingen op een woning digitaal registreren. Omdat dit een nieuwe regel is, zijn er nog niet heel veel aanbieders op de markt.

Eerlijk Bieden

Dankzij het slimme online dossier van Eerlijk Bieden kan jij vanuit één applicatie het hele proces volgen. Van het delen van stukken in de Dataroom, het beheren van biedingen in je dashboard, tot aan het screenen van verkopers en kandidaten voor de Wwft. Jouw woningen extra in het zonnetje zetten? Geen probleem, maak met een druk op de knop direct een unieke woningwebsite aan. Nog een voordeel, Eerlijk Bieden heeft verschillende integraties zoals de naadloze koppeling met CRM-pakket Kolibri!

Zoals je merkt zijn er veel verschillende software voor makelaars te vinden op de markt. Ken jij andere goede tools en wil je die in deze blogpost delen met andere makelaars, neem dan zeker even contact op met info@eerlijkbieden.nl!

Auf Linkedin teilen
LinkedIn
Auf Facebook teilen
Facebook
Auf Twitter teilen
Twitter