De goedkoopste in Nederland!

Meld je direct aan voor Eerlijk Bieden

Eerlijk Bieden is het eerste onafhankelijke keurmerk voor makelaars in Nederland. Met Eerlijk Bieden kunnen makelaars zich laagdrempelig voorbereiden op de wet ‘eerlijk koopproces’. Nog twijfels? Geen zorgen wij geven je alle ruimte om het rustig uit te proberen met een eigen Eerlijk Bieden account

aanmelden eerlijk bieden
Vastgoedpro biedlogboek
Initiator van het biedlogboek

Is jouw kantoor al future-proof?

Makelaars moeten per 1 januari 2023 gaan werken met een automatische biedlogboek. Met de software van Eerlijk Bieden deel jij straks het biedlogboek met jouw klanten met slechts één druk op de knop. 

Voor kandidaat én verkoper

Eerlijk Bieden enkel belangrijk voor woningzoekers? Nee, transparantie in het verkoopproces is belangrijk voor iedereen, ook de verkoper. Zo blijkt wel uit alle funda-beoordelingen!

funda beoordelingen eerlijk bieden

De ervaringen van makelaars

Natuurlijk zijn wij zelf al groot fan van Eerlijk Bieden, maar wie kan je beter iets vertellen over het biedplatform dan de makelaars die het al gebruiken?

Alle voordelen voor makelaars

Eerlijk Bieden is dé betaalbare en laagdrempelige totaaloplossing voor makelaars. Van Dataroom en personalia tot Biedlogboek, wij verzorgen een professioneel verkooptraject.

overzicht biedingen

Alle biedingen verzamelen!

Een bod achterlaten was zelden zo makkelijk. Laat klanten eerst de stukken inzien en vervolgens bieden vanaf jouw site. Dat is pas een mooi visitekaartje 😉

Automatische mailing

Voor de optimale klantenreis houden wij alle kandidaten automatisch meertalig op de hoogte bij elke stap in het proces!

Direct aan de slag

Extra werk, nee joh! In 10 seconde start jij al een eerlijk verkoopproces. Door slimme automatisering bespaar je vervolgens tot wel een uur per dossier.

biedformulier

Gebruiksvriendelijk biedformulier

Aan de hand van meer dan 7.500 enquêtes blijven wij onze software dagelijks updaten. Zo zorgen we voor een oplossing die voor iedereen werkt!

Volledige support

Hebben jij, of je kandidaten vragen tijdens, of na het biedingsproces? Geen enkel probleem, binnen 15 minuten heb je een antwoord!

Probeer het direct gratis uit!

Start gratis met een proefaccount

Iets nieuws brengt altijd vragen met zich mee, wij raden daarom ook iedereen aan om te starten met ons demo-account! Zo ontdek jij in slechts 5 minuten de mogelijkheden van ons platform.

Meld je direct aan voor Eerlijk Bieden via het onderstaande formulier en maak gratis een maand gebruik van onze tools, wij zullen nooit stilzwijgend verlengen. Nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!