Aanmelden voor Eerlijk Bieden

Eerlijk Bieden is het eerste onafhankelijke keurmerk voor makelaars in Nederland. Met Eerlijk Bieden kunnen makelaars zich laagdrempelig voorbereiden op toekomstige wet- en regelgeving. Nog twijfels? Geen zorgen wij geven je alle ruimte om het rustig uit te proberen met een eigen Eerlijk Bieden account

Ons keurmerk is o.a. bekend van:

Kamerbrief biedlogboek eerlijk bieden

Is jouw kantoor al future-proof?

Makelaars moeten binnenkort gaan werken met automatische biedlogboeken. Met de software van Eerlijk Bieden deel jij straks het biedlogboek met jouw klanten met slechts één druk op de knop. Waar wacht je nog op?

Keurmerk voor makelaars

Hoe werkt de biedsoftware?

Gecertificeerde makelaars maken gebruik van de biedsoftware van Eerlijk Bieden account. De biedsoftware zorgt door middel van doordachte automatisering voor een gestructureerd proces.

Kandidaten krijgen van de makelaar toegang tot een uniek biedformulier. Hier kun je als kandidaat eenvoudig online bieden en alle belangrijke informatie kwijt. Niet alleen de koopsom, maar ook eventuele voorbehouden en motivatie.

Alle online biedingen komen binnen in de digitale beveiligde kluis. Niemand kan de details van de biedingen inzien tot de sluitingstijd. Pas na het verstrijken van de deadline krijgen de makelaar en de verkoper gelijktijdig de biedingen te zien.

Het is zover! Na het verstrijken van de deadline ontvangt de verkoper een overzicht van alle biedingen om het samen met de makelaar te beoordelen. 

De keuze is gemaakt en de koper wordt aangewezen. Alle kandidaten worden tegelijkertijd per mail ingelicht over de uitslag.

Kopers worden uitgenodigd om in een veilige onlineomgeving hun personalia te delen die voldoet aan alle wet- en regelgeving. De makelaar kan hierdoor direct aan de slag met de koopovereenkomst.

Na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd (of eventuele voorbehouden) kunnen de kandidaten die een bod hebben uitgebracht, de overige ingezonden biedingen terugvinden in het biedlogboek. Het biedlogboek is uiteraard volledig geanonimiseerd en beveiligd.

0 +
Woningen verkocht

Sinds de start van Eerlijk Bieden in september 2021, zijn er al meer dan 600 woningen door heel Nederland eerlijk verkocht!

0 +
Biedingen verwerkt

Door middel van ons interactieve en meertalige biedformulier hebben wij meer dan 4.850 biedingen mogen verwerken.

0 +
Beoordelingen

Aan de hand van anonieme feedback van verkopers, kandidaten én makelaars bouwen wij iedere dag verder aan Eerlijk Bieden.

Meer dan 150 makelaars gingen je al voor:

Alle voordelen voor makelaars

Ontdek hoe ons keurmerk makelaars ook een hoop administratieve rompslomp bespaart!

overzicht biedingen

1 overzicht met alle biedingen

Ontdek direct de ideale koper aan de hand van de bieding en voorbehouden.

Automatische mailing

Voor de optimale klantenreis houden wij alle kandidaten automatisch op de hoogte bij elke stap in het proces!

Direct aan de slag

Extra werk, juist niet! met slechts een paar klikken start je direct een eerlijk verkoopproces. Gemiddeld bespaar je een uur per dossier.

biedformulier

Gebruiksvriendelijk biedformulier

Vanaf de grond af ontwikkeld met een oog voor gebruiksvriendelijkheid en volledig meertalig

Volledige support

Hebben jij, of je kandidaten vragen tijdens, of na het biedingsproces? Geen probleem wij pakken alle vragen op met onze Real-time chat functie.

Meest gestelde vragen

Nee, Eerlijk Bieden is een gesloten verkoopsysteem. Ingezonden biedingen zijn afgeschermd voor alle partijen tot aan het sluitingsmoment van de verkoop. Op deze manier vinden er geen tussentijdse prijsafspraken plaats.

Nee, ter bescherming van de verkoper blijven alle biedingen geheim totdat de koop 'finaal' is. Hierna kan de makelaar het biedlogboek versturen en krijgen de kandidaten een geanonimiseerd en beveiligd overzicht.

Nee, ons systeem zorgt er enkel voor dat het verkoopproces verloopt volgens de brancheregels. Omdat het verkoopproces nog altijd exact hetzelfde is (gesloten inschrijvingen), zal het verkoopresultaat hier nooit onder lijden. 

Ja, wij zien uit eerste resultaten dat het bereik van de vraagprijs bij aangemelde woningen ligt tussen de €100.000 en €1.100.000. Uiteraard is het volledig afhankelijk van de woning, vraagprijs, etc. De makelaar kan het beste adviseren in de keuze voor een biedsysteem.

Probeer het direct 1 maand gratis

Meld je aan voor een demo-account

Iets nieuws brengt altijd vragen met zich mee, wij raden daarom ook iedereen aan om te starten met ons demo-account! Zo ontdek jij in slechts 5 minuten de mogelijkheden van ons platform.

Meld je direct aan voor Eerlijk Bieden via het onderstaande formulier en maak gratis een maand gebruik van onze tools, wij zullen nooit stilzwijgend verlengen deze maand verlengen en factureren. Nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!