VBO-lid? Gebruik nu gratis ons systeem tot 1 januari 2023 👍

Aanmelden voor Eerlijk Bieden

Eerlijk Bieden is het eerste onafhankelijke keurmerk voor makelaars in Nederland. Met Eerlijk Bieden kunnen makelaars zich laagdrempelig voorbereiden op de wet ‘eerlijk koopproces’. Nog twijfels? Geen zorgen wij geven je alle ruimte om het rustig uit te proberen met een eigen Eerlijk Bieden account

online biedlogboek

Is jouw kantoor al future-proof?

Makelaars moeten per 1 januari 2023 gaan werken met een automatische biedlogboek. Met de software van Eerlijk Bieden deel jij straks het biedlogboek met jouw klanten met slechts één druk op de knop. 

Meer dan 180 makelaars gingen je al voor:

Keurmerk voor makelaars

Hoe werkt de biedsoftware?

Gecertificeerde makelaars maken gebruik van de biedsoftware van Eerlijk Bieden account. De biedsoftware zorgt door middel van doordachte automatisering voor een gestructureerd proces.

Kandidaten krijgen van de makelaar toegang tot een uniek biedformulier. Hier kun je als kandidaat eenvoudig online bieden en alle belangrijke informatie kwijt. Niet alleen de koopsom, maar ook eventuele voorbehouden en motivatie.

Het is zover! De biedingen zijn binnen en kunnen besproken worden met de verkoper. Alle biedingen zijn alvast netjes geordend en gesorteerd zodat er eenvoudig een keuze gemaakt kan worden.

De keuze is gemaakt en de koper wordt aangewezen. Alle kandidaten worden tegelijkertijd per mail ingelicht over de uitslag.

Kopers worden uitgenodigd om in een veilige onlineomgeving hun personalia te delen die voldoet aan alle wet- en regelgeving. De makelaar kan hierdoor direct aan de slag met de koopovereenkomst.

Na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd (of eventuele voorbehouden) kunnen de kandidaten die een bod hebben uitgebracht, de overige ingezonden biedingen terugvinden in het biedlogboek. Het biedlogboek is uiteraard volledig geanonimiseerd en beveiligd.

Voor kandidaat én verkoper

Eerlijk Bieden enkel belangrijk voor woningzoekers? Nee, transparantie in het verkoopproces is belangrijk voor iedereen, ook de verkoper. Zo blijkt wel uit alle funda-beoordelingen!

0 +
Woningen verkocht

Het doel van Eerlijk Bieden is om alle woningtransacties in Nederland eerlijk te laten verlopen. Gelukkig zijn we hard op weg!

0 +
Biedingen verwerkt

Geen zorgen je bent niet de eerste. Wij hebben al veel kandidaten mogen helpen bij het uitbrengen van een bod op hun droomwoning.

0 +
Beoordelingen

Aan de hand van anonieme feedback van verkopers, kandidaten én makelaars bouwen wij iedere dag verder aan Eerlijk Bieden.

Alle voordelen voor makelaars

Eerlijk Bieden is dé betaalbare en laagdrempelige totaaloplossing voor makelaars. Van Biedlogboek tot Dataroom en Personalia, wij verzorgen een proffesioneel verkooptraject.

overzicht biedingen

Alle biedingen verzamelen!

Een bod achterlaten was zelden zo makkelijk. Laat klanten eerst de stukken inzien en vervolgens bieden vanaf jouw site. Dat is pas een mooi visitekaartje 😉

Automatische mailing

Voor de optimale klantenreis houden wij alle kandidaten automatisch meertalig op de hoogte bij elke stap in het proces!

Direct aan de slag

Extra werk, nee joh! In 10 seconde start jij al een eerlijk verkoopproces. Door slimme automatisering bespaar je vervolgens tot wel een uur per dossier.

biedformulier

Gebruiksvriendelijk biedformulier

Aan de hand van meer dan 500 enquetes blijven wij onze software dagelijks updaten. Zo zorgen we voor een oplossing die voor iederen werkt!

Volledige support

Hebben jij, of je kandidaten vragen tijdens, of na het biedingsproces? Geen enkel probleem, binnen 15 minuten heb je een antwoord!

Nog vragen?

Via het biedplatform van Eerlijk Bieden stellen we de makelaar in staat om woningen op verschillende manieren te verkopen.

 

Van inschrijving tot 'traditioneel bieden', wij zorgen voor een sluitend biedlogboek en auditen de verkoopdossiers. Op deze manier zorgen we voor een laagdrempelige manier om aan toekomstige wet- en regelgeving te voldoen.

Nee hoor, onze platform is opgezet als SaaS (een online clouddienst). Hierdoor kan je Eerlijk Bieden gebruiken als een CRM-koppeling, of zelfs zonder een CRM-pakket. Aan jou de keus!

Nee, ons systeem zorgt er enkel voor dat jouw makelaar zich te allen tijde aan de brancheregels houdt. Omdat het verkoopproces nog altijd exact hetzelfde is, zal het verkoopresultaat hier nooit onder lijden. 

Probeer het direct 1 maand gratis

Start gratis met een proefaccount

Iets nieuws brengt altijd vragen met zich mee, wij raden daarom ook iedereen aan om te starten met ons demo-account! Zo ontdek jij in slechts 5 minuten de mogelijkheden van ons platform.

Meld je direct aan voor Eerlijk Bieden via het onderstaande formulier en maak gratis een maand gebruik van onze tools, wij zullen nooit stilzwijgend verlengen deze maand verlengen en factureren. Nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!