Kom met ons in contact!

Eerlijk Bieden is het eerste keurmerk in Nederland voor makelaars. Lees hier ons hele verhaal. Heb jij vragen over het verkoopsysteem of ons keurmerk? Aarzel dan niet en neem direct contact met op met ons op, of nog beter, maak een gratis demo-account aan! Onderaan deze pagina zijn de meestgestelde vragen terug te vinden. Voor antwoorden tijdens het bieden kun je gebruik maken van de speciale supportwidget!

contact eerlijk bieden

Contactformulier

Meestgestelde vragen

Waar kan ik bieden op een woning?

Om te bieden op een woning dient de makelaar je uit te nodigen middels het biedformulier. Op deze pagina vind je alle informatie over de woning en kan je in een paar klikken een bod plaatsen.

 

Nog geen toegang gehad, vraag dit voor de zekerheid na bij de betreffende makelaar!

Hoe werkt jullie Eerlijk Bieden?

Via het biedplatform van Eerlijk Bieden stellen we de makelaar in staat om woningen op verschillende manieren te verkopen.

 

Van inschrijving tot 'traditioneel bieden', wij zorgen voor een sluitend biedlogboek en auditen de verkoopdossiers. Op deze manier zorgen we voor een laagdrempelige manier om aan toekomstige wet- en regelgeving te voldoen.

Zijn er kosten aan verbonden voor de consument?

Nee, Eerlijk Bieden is een keurmerk voor makelaars.

Zowel de verkoper als de kandidaten (of kopers) hoeven niets te betalen voor dit systeem; dat zou ook niet eerlijk zijn!

Wij vragen aan aangesloten makelaars een bijdrage. Wij hanteren met opzet een lage prijs om te zorgen dat het niet alsnog in de courtage verrekend zal worden.

Kan er alsnog gesjoemeld worden?

Nee, wij loggen digitaal alle stappen in het proces. De makelaar, verkoper, of kandidaten kunnen geen wijzigingen aanbrengen in deze data. Het biedlogboek wordt vervolgens volledig automatisch aangemaakt.

Gaat Eerlijk Bieden ten koste van het verkoopresultaat?

Nee, ons systeem zorgt er enkel voor dat jouw makelaar zich te allen tijde aan de brancheregels houdt. Omdat het verkoopproces nog altijd exact hetzelfde is (gesloten inschrijvingen), zal het verkoopresultaat hier nooit onder lijden. 

Kan mijn aankoopmakelaar ook bieden op woningen?

Iedereen die het biedformulier ontvangen heeft, mag meebieden. Jouw aankoopmakelaar kan ook gewoon gebruik maken van het biedformulier om namens jou een bod uit te brengen.

Wordt mijn data gedeeld met derden?

Nee, wij vragen enkel de info die écht nodig is om een bieding tot stand te brengen, zoals jouw contactgegevens of biedingsdetails. 

Alle andere persoonsgegevens zullen wij nooit zomaar delen of doorverkopen aan derden. zoals banken of hypotheekverstrekkers; dat zou niet bij onze naam passen.

Hoe weet ik of een makelaar is aangesloten?

Alleen aangesloten leden mogen gebruik maken van ons keurmerk. Wil je zeker weten dat jouw makelaar gecertificeerd is? Kijk dan op onze ledenpagina.