De automatische WWFT-check

Jarenlang was het een hoofdpijndossiers voor makelaars: ‘de WWFT’. Dankzij de software van Eerlijk Bieden is dat nu verleden tijd. Als eerste in Nederland hebben wij het KYC-proces volledig geautomatiseerd. Zelden was voldoen aan de WWFT zo gemakkelijk.

Waarom is dit van belang?

De vastgoedsector valt al jarenlang prooi aan witwassing en fraude. Om dit te voorkomen is de WWFT in het leven geroepen. In de praktijk loopt de naleving van deze wet echter nog ver achter. Om op de woningmarkt tegen te gaan, heeft Eerlijk Bieden de naleving van de WWFT een stuk eenvoudiger gemaakt. Meer hierover lees je in onze speciale blog.

wwft-prijs

Checks tegen een vaste inkoopprijs

Bij Eerlijk Bieden gelden er geen marges. Jij bent verzekerd van de checks tegen inkoopprijs!

wwft-abonnement

Afnemen zonder abonnement

Om de checks uit te voeren heb je geen abonnement nodig. Je kan op ieder moment stoppen.

Automatisch én handmatig

Naast de geautomatiseerde checks kan je ook nog handmatig screenen. Handig voor bijvoorbeeld zoekers!

Grondige screening van betrokkenen

De basis van de WWFT is een screening van de verkoper en kandidaat-koper. Is de betreffende persoon een PEP, of lopen er bijvoorbeeld sancties tegen deze persoon. De automatische screening brengt direct alle risico’s in kaart.

wwft-check-personen
risicobeoordeling wwft matrix

Inzichtelijke risico-matrix

De herkomst van de gelden wordt volledig automatisch opgevraagd bij de kandidaat-kopers. De resultaten worden nauwkeurig omgezet in een gestandaardiseerde risicomatrix. Uiteindelijk krijg je als makelaar een heldere analyse die volstaat bij audits van de FIU.

Start vandaag nog met een demo