Woningwebsites van Eerlijk Bieden

Wil jij de woning écht goed uitlichten? Maak dan eenvoudig gebruikt van de woningwebsite-module in Eerlijk Bieden. Op deze unieke webpagina is eenvoudig alle informatie terug te vinden van het object en natuurlijk volledig gekoppeld met het Biedlogboek van Eerlijk Bieden!

Woningwebsites eerlijk bieden

Hoe werkt het?

Als je de module in Eerlijk Bieden hebt geactiveerd, registreren wij direct een eigen domeinnaam (straatnaam+huisnummer.nl). 

Met slechts één druk op de knop vullen wij de webpagina met unieke content en verrijken wij deze met alle informatie omtrent het object. Natuurlijk geheel meertalig en te gebruiken vanaf elk apparaat.

online woninbrochure aanmaken eerlijk bieden
online woningbrochure eerlijk bieden
Uniek bij Eerlijk Bieden: meerdere thema's!

Volledig in jouw unieke huisstijl

Van jouw logo tot jouw huisstijl, wij regelen alles zodat de woningwebsites naadloos aansluiten op jouw kantoor. Wil je de website koppelen met jouw social media of widgets van derden? Geen zorgen, je kan alles heel eenvoudig instellen. 

Alles achter slot en grendel

Stel optioneel een wachtwoord in

Liever geen pottenkijkers gewenst? Dan kan je heel eenvoudig per website een uniek wachtwoord instellen. Hiermee bescherm je bijvoorbeeld de bijgevoegde documentatie, of voorkom je dat ongewenste bezoekers een bod uitbrengen op de woning.

wachtwoord woningwebsites

Meestgestelde vragen

Hoeveel kosten de individuele woningwebsites in Eerlijk Bieden?

Een woningwebsite hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij zorgen ervoor dat alle makelaars laagdrempelig gebruik kunnen maken van deze techniek. In de software van Eerlijk Bieden kost deze unieke online woningbrochure daarom slechts een kostendekkende € 10,- per website. 

Met welke CRM-systemen kan ik dit koppelen?

Op dit moment bieden wij een koppeling aan met Kolibri en Realworks. Mocht je een ander systeem gebruiken laat het dan gerust weten!

Wat is het voordeel ten opzichte van andere systemen?

Met Eerlijk Bieden ben je verzekerd van een Biedlogboek dat altijd voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving. Door Eerlijk Bieden te integreren op de woningwebsites, krijgen jij én jouw klanten de best mogelijke ervaring.

Zo wordt er automatisch een koppeling gelegd met de Dataroom en kunnen kandidaten eenvoudig en meertalig bieden.

Kan ik ook mijn huidige widgets gebruiken?

Tuurlijk! Op onze woningwebsites kan je makkelijk widgets aansluiten die je bijvoorbeeld ook al gebruikt voor je eigen kantoorsite. Denk bijvoorbeeld aan de widgets van DatHuis!

Hoelang blijft de woningwebsite online?

Geen zorgen, standaard blijft de woningwebsite een jaar lang live staan. Eerder stoppen of juist verlengen is natuurlijk altijd mogelijk!

Start vandaag nog met besparen