De missie:

een eerlijke woningmarkt zonder verliezers

Een huis kopen of verkopen, doe je misschien maar één keer in je leven. Het is dan ook goed om vooraf te weten dat alles in dit proces volgens de regels verloopt. Eerlijk Bieden is hét keurmerk wat een eerlijk biedproces garandeert aan zowel de verkoper als de woningzoeker. Zo weet je in een oogopslag dat je te maken hebt met een betrouwbare makelaar.

De Eerlijk Bieden garantie

Onze biedsoftware

Aangesloten makelaars maken gebruik van onze speciale biedsoftware waardoor de brancheregels altijd gehandhaafd blijven, zonder af te doen aan het verkoopresultaat.  

Audit controle

Voorkomen is beter dan genezen. Toch kan het voorkomen dat er twijfel ontstaat over een biedproces. Om ons keurmerk te handhaven, hanteren wij aselecte audits onder onze leden. 

nieuwsoverzicht makelaars

Waarom juist nu?

In een oververhitte woningmarkt kunnen de spanningen hoog oplopen. De makelaar komt hierdoor al snel in een kwaad daglicht te staan. Eerlijk Bieden zorgt er voor dat de consument weer het vertrouwen terug krijgt in de makelaar.

Werken bij Eerlijk Bieden?

Wil jij meebouwen aan een eerlijke woningmarkt? Dan zijn we op zoek naar jou! Zijn er geen vacatures beschikbaar, stuur ons dan een open sollicitatie naar lourens@eerlijkbieden.nl

Beschikbare vacatures

Er zijn op dit moment (0) vacatures beschikbaar

Vragen over Eerlijk Bieden?