Bijdragen aan een Eerlijke woningmarkt

Een huis kopen of verkopen doe je misschien maar één keer in je leven. Het is dan ook goed om vooraf te weten dat alles gedurende dit proces volgens de regels verloopt. Eerlijk Bieden is het eerste keurmerk voor makelaars dat een eerlijk biedproces garandeert aan zowel de verkoper als de woningzoeker. 

Over ons Eerlijk Bieden
Makelaars in het nieuws
Een roep van de consument

Waarom Eerlijk Bieden?

Na aanhoudende negatieve berichtgeving over de makelaardij rees de vraag: Hoe weet een consument of een makelaar écht betrouwbaar is? Deze vraag was het startpunt van Eerlijk Bieden. Een onafhankelijk keurmerk dat regels handhaaft, processen controleert en meldingen serieus neemt.

Ons meest recente succes

Het Eerlijk Bieden Biedlogboek

Eerlijk Bieden lanceert regelmatig nieuwe initiatieven op de woningmarkt. In 2021 heeft Eerlijk Bieden het biedlogboek geïnitieerd. Dankzij dit overzicht krijgen kandidaten inzicht in het verkoopproces. En met succes: ons initiatief is overgenomen door voormalig BZK-minister Ollongren in de Kamerbrief en wordt de basis van de nieuwe wet Eerlijk Koopproces.

Vastgoedpro biedlogboek
Het verschil maken met technologie

Onze missie

De vastgoedwereld staat nou niet bepaald bekend als een zeer innovatieve branche. Dat moet en kan anders! Iedere dag bouwen wij verder aan slimme en laagdrempelige oplossingen om alle betrokkenen in het verkoopproces te kunnen helpen. Heb jij een tip voor ons, laat het gerust weten!

funda beoordelingen eerlijk bieden

Ons team

Eerlijk Bieden is het resultaat van jarenlange ervaring in de makelaardij en software-ontwikkeling. Geen managers en moeilijke Engelse termen, maar korte lijnen en direct resultaat. Wil jij ons helpen in onze missie, neem dan zeker contact met ons op!

lourens eerlijk bieden

Lourens Pel

Oprichter

Tom eerlijk bieden

Tom van Zijl

Techniek