De missie:

een eerlijke woningmarkt zonder verliezers

Een huis kopen of verkopen, doe je misschien maar één keer in je leven. Het is dan ook goed om vooraf te weten dat alles in dit proces volgens de regels verloopt. Eerlijk Bieden is het eerste keurmerk voor makelaars wat een eerlijk biedproces garandeert aan zowel de verkoper als de woningzoeker. Zo weet iedereen in een oogopslag dat ze te maken hebben met een betrouwbare makelaar.

Het Eerlijk Bieden keurmerk

Onze biedsoftware

Aangesloten makelaars maken gebruik van onze speciale biedsoftware waardoor de brancheregels altijd gehandhaafd blijven, zonder af te doen aan het verkoopresultaat.  

Audit controle

Voorkomen is beter dan genezen. Toch kan het voorkomen dat er twijfel ontstaat over een biedproces. Om ons keurmerk te handhaven, hanteren wij aselecte audits onder onze leden. 

Eerlijk Bieden makelaars

Waarom juist nu?

Dankzij de tools van het Eerlijk Bieden keurmerk kan iedereen het hoofd koel houden in de oververhitte woningmarkt. Door de garantie van een eerlijke verkoop wordt het vertrouwen in de makelaardij terug gewonnen.

Ons team

Eerlijk Bieden is het resultaat  van jarenlange ervaring in de makelaardij en software-ontwikkeling. Wij geloven dat het keurmerk van Eerlijk Bieden een laagdrempelige oplossing is om het vertrouwen in de woningmarkt terug te brengen. Samen met alle betrokken partijen bouwen wij verder aan onze missie: een eerlijke woningmarkt zonder verliezers.

lourens eerlijk bieden

Lourens Pel

Oprichter

Tom eerlijk bieden

Tom van Zijl

Techniek

Werken bij Eerlijk Bieden?

Wil jij meebouwen aan een eerlijke woningmarkt? Dan zijn we op zoek naar jou! Zijn er geen vacatures beschikbaar, stuur ons dan een open sollicitatie naar lourens@eerlijkbieden.nl

Beschikbare vacatures

Er zijn op dit moment (0) vacatures beschikbaar

Vragen over Eerlijk Bieden?