Dataroom van Eerlijk Bieden

Toekomstbestendig bestanden delen, dat wil toch iedereen? Niet langer mailtjes of WeTransfer’s heen en weer maar alle informatie op 1 veilige plek! Gratis te gebruiken in Eerlijk Bieden.

Dataroom Eerlijk Bieden

Hoe werkt het?

Een Dataroom is een beveiligde webpagina waar documenten gedeeld kunnen worden. De makelaar kan hierdoor in slechts één muisklik alle documenten delen die benodigd zijn voor het uitbrengen van een bod. Wordt er later informatie toegevoegd? Dan brengen we alle betrokkenen automatisch op de hoogte.

hoe werkt de dataroom

Automatisch alle informatie

Naast de documenten die een makelaar aanlevert, wordt de Dataroom automatisch aangevuld met alle beschikbare openbare overheidsbronnen zoals het kadaster en de Rijksoverheid. Op deze manier kunnen kandidaten met 100% zekerheid een bod uitbrengen.

kadaster
CBS
Overheid
openbare bronnen woning

Digitale vragenlijst
voor verkopers

Vragenlijsten, ze zijn lang, moeilijk en vaak heel onoverzichtelijk. Eerlijk Bieden heeft de vragenlijst daarom gedigitaliseerd en vereenvoudigd. Vanaf een takenpagina krijgt de verkoper inzicht in wat er gedeeld moet worden, waarom en hoe lang het ongeveer duurt.

Het belang van een centraal datapunt

Een Dataroom zorgt ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is van de meest recente informatie. Zo voorkom je eenvoudig onnodige welles-nietus-discussies, of zelfs rechtszaken.

Vraag-en-Antwoord
module

In een droogkokende woningmarkt zullen er veel vragen binnenkomen over een woning. Door de drukte kan het dan ook al snel voorkomen dat deze vragen niet meer aan bod komen tijdens een bezichtiging. Kandidaten hebben daarom de mogelijkheid om centraal vragen te stellen. Hierdoor ontstaat er laagdrempelig een collectieve onderzoeksplicht.

Start vandaag nog met een demo