Onze Biedsoftware

De biedsoftware van Eerlijk Bieden is vanaf de grond af opgebouwd om op een laagdrempelige manier een eerlijk biedproces te garanderen. Wij willen het proces hiermee inzichtelijker, eenvoudiger en inclusiever maken. Hoe de biedsoftware precies werkt, lees je op deze pagina.

Te gebruiken met elk CRM-pakket

Onze biedsoftware is speciaal opgezet om met alle mogelijke crm-pakketten te gebruiken zoals Kolibri of Realworks, of juist zonder! Het enige wat je nodig hebt om te starten, is een e-mailadres en het adres van de woning!

Gratis updates

Eerlijk Bieden lanceert iedere twee weken nieuwe updates zoals Datarooms en geautomatiseerde personaliaformulieren. Al onze toekomstige updates zijn gratis te gebruiken voor Eerlijk Bieden leden.

De klantenreis

Het online biedformulier

Kandidaten krijgen van de makelaar toegang tot een uniek biedformulier. Hier kun je als kandidaat eenvoudig online bieden en alle benodigde informatie kwijt. Niet alleen de koopsom, maar ook eventuele voorbehouden en motivatie.

De Dataroom

Vanaf het biedformulier kunnen alle kandidaten toegang krijgen tot de beveiligde Dataroom. Hierdoor voldoe je als makelaar gemakkelijk aan de meldplicht.

Biedingen beoordelen

Het is zover! De verkoper en makelaar krijgen tegelijkertijd het overzicht van de biedingen en kunnen deze direct beoordelen.

Koper aanwijzen

De keuze is gemaakt en de koper wordt aangewezen. Alle kandidaten krijgen automatisch te horen of ze de koper zijn geworden of niet, overige details volgen later.

Opvragen van de personalia

Kopers worden uitgenodigd om in een veilige onlineomgeving hun personalia te delen. Je kan als makelaar hierdoor nog sneller een koopovereenkomst opmaken!

Het biedlogboek

Na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd (of eventuele voorbehouden) kunnen de kandidaten die een bod hebben uitgebracht, de overige ingezonden biedingen terugvinden in het biedlogboek. Het biedlogboek is uiteraard volledig geanonimiseerd en beveiligd.

De voordelen van de biedsoftware

Door slimme automatisering verlagen wij het aantal fouten in het proces en besparen wij onnodige administratieve handelingen.

biedsoftware eerlijk bieden

Automatische meertalige mailing

Iedereen altijd op de hoogte. Bij elk moment in het biedingsproces worden de betrokkenen geïnformeerd en op de hoogte gehouden via meertalige e-mail. Bieden wordt hierdoor een stuk toegankelijker!

Volledige support

Alle betrokkenen kunnen gebruik maken van de meertalige helpdesk. Op deze manier wordt je altijd bijgestaan in het biedproces. Kom je er onverhoopt toch niet uit, dan zorgen wij dat je binnen 15 minuten een antwoord op je vraag krijgt!

Start vandaag nog met een demo