Aanmelden voor Eerlijk Bieden

Makelaars kunnen zich in slechts een paar klikken al aanmelden voor Eerlijk Bieden en zo voorbereiden op toekomstige wet- en regelgeving. Eerlijk Bieden is een volledig onafhankelijk keurmerk voor makelaars. Doordat onze leden speciale biedsoftware gebruiken, kunnen wij een garantie afgeven aan de consument van een volledig eerlijk biedproces. 

Ons keurmerk is bekend van:

verkoopsticker eerlijk bieden

Hoe werkt de biedsoftware?

  • Online biedformulier
  • De digitale notaris
  • Biedingen beoordelen
  • Koper aanwijzen
  • De biedlog

Je kan als makelaar in slechts één minuut al een online biedformulier aanmaken voor jouw objecten. Op deze pagina kunnen de kandidaten vervolgens  alle belangrijke informatie kwijt zoals de koopsom en eventuele ontbindende voorwaarden.

Alle biedingen komen binnen via ons beveiligde systeem. Niemand kan de details van de biedingen inzien tot de sluitingstijd. Pas na het verstrijken van de deadline krijgen je als makelaar en de verkoper de biedingen te zien.

Het is zover! Na het verstrijken van de deadline ontvangt de verkoper een overzicht van alle biedingen om het samen met de makelaar te beoordelen. Ten behoeve van een eerlijke gunningsproces tonen wij alleen gebruikerscodes in plaats van persoonsgegevens.

De keuze is gemaakt en de koper wordt aangewezen! Alle kandidaten worden tegelijkertijd  per mail ingelicht over de uitslag.

Na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd kunnen alle kandidaten de ingezonden biedingen terugvinden in de biedlog, uiteraard volledig geanonimiseerd. 

Alle voordelen voor makelaars

Ontdek hoe ons keurmerk makelaars ook een hoop administratieve rompslomp bespaart!

1 overzicht met alle biedingen

Ontdek direct de ideale koper aan de hand van de bieding en voorwaarden.

Automatische mailing

Bespaar tijd en breng automatisch alle kandidaten op de hoogte van de verkoopstatus.

Direct aan de slag

Maak in slechts een paar klikken een online biedformulier aan.

Gebruiksvriendelijk biedformulier

Ons online biedformulier is gemakkelijk in gebruik en meertalig.

Volledige support

Hebben kandidaten vragen tijdens, of na het biedingsproces? Geen probleem wij pakken alle vragen op met onze Real-time chat functie.

Nog efficiënter te werk:

VBO-leden kunnen sinds kort optimaal gebruik maken van Eerlijk Bieden door de koppeling met Kolibri. Je kunt Eerlijk Bieden vinden in de AppXchange.

Probeer het direct 1 maand gratis

Meld je aan voor een gratis demo-account

Alle mogelijkheden van het Eerlijk Bieden keurmerk eerst uitproberen? Geen probleem! Meld je aan voor Eerlijk Bieden via het onderstaande formulier en maak gratis een maand gebruik van onze tools, ieder moment opzegbaar. Nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!