Nieuws:

Mijlpaal: 1.000e woningen aangemeld!

Eerlijk Bieden move

Goede resultaten

Het is gelukt, de 1.000e woning is deze week aangemeld in Eerlijk Bieden! Vanaf september vorig jaar hebben wij met Eerlijk Bieden bewezen dat transparantie in het verkoopproces niet ten koste hoeft te gaan van het verkoopresultaat. Van den Ouden makelaars had de primeur met de verkoop van een prachtige vrijstaande woning in Ovezande.

Waarom is dit belangrijk?

Ondanks dat het voor ons zelf natuurlijk heel leuk is dat Eerlijk Bieden aanslaat, is het ook een belangrijk voor zowel de makelaardij als de woningmarkt. Na berichtgeving van Vereniging Eigen Huis, zijn er verschillende initiatieven op de markt gebracht om de problemen in de makelaardij te verhelpen. De standaard reactie vanuit de makelaardij was dat initiatieven zoals het biedlogboek konden helpen, maar niet voor alle woningen ingezet kon worden. Nu woningen in een bandbreedte van € 150.000 tot € 2.500.000 zijn verkocht, kunnen we stellen dat het tegendeel bewezen is!

De toekomst van Eerlijk Bieden

Wat willen we in de toekomst bereiken? Natuurlijk nog meer makelaars, verkopers en kandidaat-kopers helpen met ons keurmerk! Onze missie zit er dan ook nog lang niet op, integendeel. Per 1 januari 2023 wordt het Biedlogboek verplicht onder makelaars. Ondanks dat wij hier als initiator natuurlijk al helemaal klaar voor zijn, zien wij dat makelaars nog veel vragen hebben. Wij helpen dan ook graag alle betrokkenen in het proces om het Biedlogboek eenvoudig te implementeren.

Op dus naar de volgende 1.000 woningen!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter