Nieuws:

Makelaars aan het woord: Sol Makelaardij

sol makelaardij

In de blogreeks ‘Makelaars aan het woord’ lichten wij makelaarskantoren uit die zijn aangesloten op het keurmerk van Eerlijk Bieden. De aftrap deze week is door Sol Makelaardij in Son. Sol Makelaardij heeft zich als één van de eerste makelaars aangemeld voor de VBO-pilot van Eerlijk Bieden. Een goed moment om terug te blikken.

Over Sol Makelaardij

Sol makelaardij onderscheidt zich al meer dan 20 jaar in de regio door de aandacht voor de klant, aldus Koen Sol. “Het is belangrijk om tijdens rondleidingen genoeg tijd te bieden om alle punten uitvoerig te bespreken, ook het bouwkundige gedeelte met de bijbehorende plussen en minnen. Wij staan daarom ook al jaren voor transparantie en eerlijkheid”.

Aansluiten op het keurmerk

Dit laatste punt was voor Koen ook een reden om aan te sluiten op Eerlijk Bieden. “Los van het gemak van het systeem, bespaart het over het algemeen de vaak overbodige discussies. Wij kunnen op ieder moment een onafhankelijk biedlogboek overleggen met de kandidaten. Dit zorgt bij alle partijen in het proces voor transparantie en vertrouwen”.

De eerste reacties van klanten

De eerste reacties op het gebruik van Eerlijk Bieden zijn dan ook positief. “Met name in de pilot-fase waren er een aantal punten die beter konden, maar deze zijn inmiddels al goed opgepakt”.

“Voor onze klanten (verkopers) bevestigd het systeem in essentie eigenlijk al wat zij van ons verwachten en kennen, maar met name de kandidaat-kopers merken al snel het verschil ten opzichte van de traditionele werkmethode.”

“Door deze automatisering in het biedproces blijft er voor ons meer tijd over voor het vakkundig coachen en begeleiden van klanten. Dit zal dan ook in de toekomst steeds belangrijker gaan worden”.

Het keurmerk Eerlijk Bieden

Net als Sol Makelaardij ook aansluiten op het keurmerk van Eerlijk Bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een demo-account aan en ontdek de mogelijkheden!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter