Nieuws:

Online biedingen verzamelen op jouw site

online biedingen verzamelen

De makelaarssite voor de consument

Makelaars spenderen over het algemeen veel tijd en geld aan hun website. Van teksten tot aan fotografie, overal wordt tot in de puntjes aan gedacht. Maar in een landschap waar reuzen als funda het miljoenenpubliek trekken rijzen al snel de vragen als: hoe vaak én waarom zou een consument nog op mijn makelaarssite komen? En hoe zal dit veranderen met de verschillende programma’s voor online biedingen?

Als je de gemiddelde klantenreis bekijkt, zie je dat een woningzoeker begint op funda. Wanneer er een bezichtiging- of contactverzoek verstuurd wordt, is dat wederom via funda. Wanneer de bezichtiging vervolgens is geweest en de stukken gedeeld moeten worden is dat vaak via de mail, of een extern platform. En bij de meeste makelaars geldt dat het bieden nog altijd via de e-mail, of wederom een extern platform gaat.

Uiteindelijk kan het gebeuren dat een consument een woning van je aankoopt, maar nog nooit op jouw site is geweest.

Het belang van de biedwidget

Wij zijn met Eerlijk Bieden zo’n extern platform, maar wij vinden ook dat het anders kan. Met Eerlijk Bieden willen we de regie, weer teruggeven aan makelaars. Wij vinden het zonde dat bijna alle makelaars een website hebben, maar dat deze niet tot hun recht komen in de klantenreis. Daarom hebben we een gratis nieuwe tool ontwikkeld: de Biedwidget

Dankzij de Biedwidget van Eerlijk Bieden kunnen alle kandidaten met één druk op de knop de relevante documentatie van een woning binnen halen en kan jij online biedingen verzamelen om een biedlogboek uit te geven.

De knop is standaard aan te passen naar jouw huisstijl, of je kan de onderliggende link gebruiken om het onder eigen knoppen te plaatsen. Besteed je jouw site uit, dan kan je automatisch de handleiding naar jouw webmaster versturen.

Voorbeeld nieuwe klantenreis

In het verkoopproces kan de makelaar eenvoudig de regie terugnemen met de Biedwidget. Zijn klanten bijvoorbeeld op voorhand al benieuwd naar de stukken van een woning, dan kan je direct verwijzen naar je site. Heb je een aantal bezichtigingen gehad en wil je online biedingen verzamelen, dan kan je wederom verwijzen naar jouw site.

De veiligheid is dik in orde, zo moeten kandidaten standaard hun mobiele telefoonnummer verifiëren en een e-mailcheck uitvoeren. Zo weet je altijd met wie je zakendoet en dat er geen pottenkijkers zijn.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter