Hoe werkt Eerlijk Bieden?

Welkom bij Eerlijk Bieden! In dit artikel leggen wij jou uit hoe je het beste van start kan gaan met Eerlijk Bieden. Voor het voorbeeld gebruiken we onze web-applicatie, de crm-koppeling kan er iets anders uitzien.

Stap 1: Aanmelden van de woning

De start van Eerlijk Bieden is het aanmelden van de woning via een biedformulier, deze is in een paar muisklikken aan te maken. Je kan kiezen tussen de verkoopmethode Inschrijving, of Regulier bieden. Gebruik je een crm-koppeling, dan laden we automatisch natuurlijk alle gegevens alvast in.

Zodra het biedformulier is aangemaakt sturen wij de verkoper extra informatie over het verkoopproces.

hoe werkt eerlijkbieden?

Stap 2: Dataroom aanmaken

Direct alle verkoopstukken delen met de kandidaten? Maak gemakkelijk een dataroom aan en houdt iedereen op de hoogte. Kandidaten kunnen op ieder moment de stukken inzien en downloaden.

Stap 3: Biedformulier delen

Alles ingericht? Dan wordt het tijd om de biedingen te verzamelen. Deel eenvoudig de link van het biedformulier op de manier zoals dat bij jou past. Je kunt de link bijvoorbeeld in de verkooptekst zetten, mailen na een bezichtiging, omzetten in een QR-code, de keuze is aan jou!

Da kandidaat kan gestructureerd (meertalig) een bod achterlaten en krijgt automatisch een bevestiging binnen.

hoe werkt eerlijk bieden

Stap 4: Koper toewijzen

Alle biedingen binnen? De verkoper krijgt van ons automatisch een vergelijkbaar overzicht, samen kunnen jullie een geschikte koper toewijzen. Je kunt op dit punt kiezen om een Tegenvoorstel te sturen of direct Toe te wijzen.

Wij brengen automatisch alle kandidaten op de hoogte van de uitkomst. LET OP: in deze mails wordt er natuurlijk nog geen uitspraak gedaan over de details van de biedingen.

De koper wordt direct uitgenodigd om de personalia te delen, deze ontvang je als makelaar netjes in jouw inbox zodat je direct aan de slag kan gaan met de koopovereenkomst.

hoe werkt eerlijk bieden

Stap 5: Biedlogboek delen

De bedenktijd en eventuele voorbehouden verlopen, dan is het mogelijk om het biedlogboek te delen!

En nog veel meer...

Dit was een korte introductie, maar natuurlijk biedt Eerlijk Bieden nog zo veel meer. Denk aan een speciale Biedknop voor op jouw site, het automatisch delen van de stukken met taxateur en notaris, ga zo maar door.

Wij nodigen je daarom graag uit om alle functies te ontdekken. Mis je iets? Dan zorgen wij dat het binnen twee weken is toegevoegd!

Vragen over Eerlijk Bieden?