Instructies CRM-extensie

Bedankt voor het installeren van onze Eerlijk Bieden-extensie! Dankzij deze extensie is het nu mogelijk om Eerlijk Bieden te gebruiken in je CRM. Momenteel is dit enkel nog beschikbaar voor makelaars die Realworks gebruiken, maar Skarabee & Pyber volgen snel.

1. Open je CRM en login met Eerlijk Bieden account

Open je CRM op jouw computer (bijvoorbeeld Realworks) en log vervolgens hier in. Eenmaal ingelogd, verschijnt er een pop-up in je scherm met het verzoek om in te loggen met je Eerlijk Bieden account.  Beschik je nog niet over een Eerlijk Bieden-account?

2. Hoe maak ik een biedformulier aan?

Volg de onderstaande stappen. Geen zorgen, het werkt exact hetzelfde als onze web-app. De aangemaakte objecten in het CRM zijn altijd weer terug te vinden in onze web-applicatie via de gebruikelijke site: app.eerlijkbieden.nl

1. Klik op de gele knop: "Maak biedformulier aan"
2. Selecteer de verkoopmethode
3. Selecteer de voorkeur van oplevering en mogelijke sluitingsdatum
4. Controleer de gegevens van de verkoper

3. Verkoopproces beheren

Na het aanmaken van een biedformulier zal er een blauwe knop getoond worden met “Bekijk overzicht”.  Vanaf deze pagina is het complete verkoopproces eenvoudig te regisseren.

1. Klik op de blauwe knop "Bekijk overzicht"om het overzicht te openen
2. In het overzicht kun je verkoopproces regisseren

Helpende hand nodig?

Lukt het niet om de extensie te activeren? Geen enkel probleem wij helpen je graag verder! Neem contact op via support@eerlijkbieden.nl. Wij zorgen dat je binnen 15 minuten aan de slag kan!