Nieuws:

Vastgoed Gezocht: Eerlijk Bieden op BNR nieuwsradio

podcast vastgoed gezocht

Podcast serie Vastgoed Gezocht

Lourens Pel was gisteren namens Eerlijk Bieden te gast bij BNR nieuwsradio voor een nieuwe aflevering van de podcast Vastgoed gezocht. Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter duiken in de wereld van het vastgoed. Van een tweede huis als investering tot en met de financiering van je bedrijfshal en de toekomst van kantoorpanden.

Deze week stond in het teken van innovatie. Bouw en vastgoed staan niet te boek als meest innovatieve sectoren die je maar kunt bedenken. De vraag van deze week luidt: hoe kan technologie het verschil gaan maken?

Te gast is Wouter Truffino, de initiatiefnemer van Holland PropTech & ConTech. Met dit platform biedt hij een ecosysteem voor de bouw- en vastgoedsector. Feit is dat er nog steeds weinig wordt geïnvesteerd in R&D. Dat is onder meer te wijten aan het kapitaalintensieve karakter van de branche, dat een drempel is voor innovatieve nieuwkomers. Daarvan zijn er overigens wel steeds meer, vertelt Truffino. En de grote vastgoedbedrijven zoeken nu ook actief naar samenwerking.

Beluister hieronder de hele aflevering terug via Spotify:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter