Eerlijk Bieden en Vastgoedpro

Als makelaar bij Vastgoedpro ben je vast al op de hoogte van de invoering van het Biedlogboek. Om makelaars op weg te helpen met het Biedlogboek, biedt Eerlijk Bieden nu laagdrempelige biedsoftware aan. Altijd en overal te gebruiken ongeacht jouw CRM-systeem! Benieuwd naar ons platform? Klik dan op onderstaande knop.

Meer dan 350 makelaars gingen je al voor:

Vastgoedpro biedlogboek

Is jouw kantoor al future-proof?

Alle verenigingsmakelaars moeten vanaf 1 januari 2023 verplicht gaan werken met een online biedlogboek. Later volgt hier waarschijnlijk dwingende wetgeving voor. Met de software van Eerlijk Bieden ben jij als Vastgoedpro makelaar altijd goed voorbereid

funda beoordelingen eerlijk bieden

Voor kandidaat én verkoper

Eerlijk Bieden enkel belangrijk voor woningzoekers? Nee, transparantie in het verkoopproces is belangrijk voor iedereen, ook de verkoper. Zo blijkt wel uit alle funda-beoordelingen! Wij zorgen ervoor dat jouw verkoopproces een visitekaartje wordt!

0 +
Woningen verkocht

Het doel van Eerlijk Bieden is om alle woningtransacties in Nederland eerlijk te laten verlopen. Gelukkig zijn we hard op weg!

0 +
Biedingen verwerkt

Geen zorgen je bent niet de eerste. Wij hebben al veel kandidaten mogen helpen bij het uitbrengen van een bod op hun droomwoning.

0 +
Beoordelingen

Aan de hand van anonieme feedback van verkopers, kandidaten én makelaars bouwen wij iedere dag verder aan Eerlijk Bieden.

De ervaringen van makelaars

Natuurlijk zijn wij zelf al groot fan van Eerlijk Bieden, maar wie kan je beter iets vertellen over het biedplatform dan de makelaars die het al gebruiken?

Nog vragen?

Hoe werkt jullie biedplatform?

Via het biedplatform van Eerlijk Bieden stellen we de makelaar in staat om woningen op verschillende manieren te verkopen.

Van inschrijving tot 'traditioneel bieden', wij zorgen voor een sluitend biedlogboek en auditen de verkoopdossiers. Op deze manier zorgen we voor een laagdrempelige manier om aan toekomstige wet- en regelgeving te voldoen, ongeacht jouw werkwijze!

Wat kost Eerlijk Bieden?

Voor Vastgoedpor-leden is Eerlijk Bieden gratis tot 1 januari 2023! Hierna bieden we verschillende transparante prijsmodellen zodat er altijd een passende oplossing is voor jouw kantoor. 

Maakt het uit welk CRM-pakket ik gebruik?

Nee hoor, onze platform is opgezet als SaaS (een online clouddienst). Hierdoor kan je Eerlijk Bieden gebruiken als een CRM-koppeling, of zelfs zonder een CRM-pakket. Aan jou de keus!

Is Eerlijk Bieden extra administratief werk?

Nee integendeel. Met de optionele automatisering in onze software kan jij het verkoopproces professioneel en efficiënt inrichten. Hierdoor bespaar je tot gemiddeld 45 minuten per dossier!

Gaat Eerlijk Bieden ten koste van het verkoopresultaat?

Nee, ons systeem zorgt er enkel voor dat jouw makelaar zich te allen tijde aan de brancheregels houdt. Omdat het verkoopproces nog altijd exact hetzelfde is, zal het verkoopresultaat hier nooit onder lijden. 

Probeer het gratis tot 1 januari 2023

Start gratis met een proefaccount

Iets nieuws brengt altijd vragen met zich mee, wij raden daarom ook alle makelaars van Vastgoedpro aan om te starten met ons demo-account! Zo ontdek jij in slechts 5 minuten de mogelijkheden van ons online biedplatform.

Meld je direct aan voor Eerlijk Bieden via het onderstaande formulier en maak gratis tot 1 januari 2023 gebruik van onze tools, wij zullen hierna nooit stilzwijgend verlengen  en factureren. Na de proeftermijn kan je eventueel overstappen op één van onze transparante prijsmodellen.