Nieuws:

Samenwerking Eerlijk Bieden en Vastgoedpro

vastgoedpro

Voorbereiding op het Biedlogboek

Goed nieuws, keurmerk Eerlijk Bieden is deze week een speciale samenwerking aangegaan met makelaarsvereniging Vastgoedpro. Het doel van de samenwerking is om de Vastgoedpro-leden optimaal voor te bereiden op de naderende verplichting van het Biedlogboek per 1 januari. Om het proces beter te begeleiden heeft Eerlijk Bieden de biedsoftware vrijgegeven voor alle Vastgoedpro-leden tot het einde van jaar!

Om de leden kennis te laten maken met de mogelijkheden van keurmerk Eerlijk Bieden is er een speciale informatiepagina opgezet.

Eerlijk Bieden als nieuwe partner

Vastgoedpro heeft de voorkeur gegeven aan Eerlijk Bieden vanwege de laagdrempeligheid van het systeem. Omdat Eerlijk Bieden onafhankelijk is en niet gelieerd aan een CRM-pakket kunnen makelaars door middel van een stand-alone-versie of een CRM-koppeling direct aan de slag. In niet-technische bewoording: makelaars zijn binnen 5 minuten voorbereid op alle toekomstige wet- en regelgeving omtrent het biedlogboek, ongeacht de huidige werkwijze!

Het belang van de samenwerking

Eerlijk Bieden oprichter Lourens Pel is zeer tevreden over de samenwerking: “Eerlijk Bieden is een keurmerk vóór makelaars, maar vooral ook dóór makelaars. Wij hebben de afgelopen maanden na de succesvolle pilot en samenwerking met makelaarsvereniging VBO gemerkt dat makelaars zeer waardevolle input kunnen leveren voor onze biedsoftware. Door nauw te luisteren, kunnen wij de beste versie van ons systeem blijven leveren. Van belang, want makelaars moeten het systeem immers gaan gebruiken. Dankzij een samenwerking met verenigingen zoals Vastgoedpro kunnen wij daardoor maatschappelijke impact blijven maken!”

Webinar Vastgoedpro en Eerlijk Bieden
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter