Nieuwsgierig ?

Dankjewel voor de interesse in Eerlijk Bieden. Bij deze nodigen we je graag uit voor een gratis proefaccount zodat je ons systeem een maand lang (of een object lang) kan uitproberen!

Keurmerk voor makelaars

Wat is Eerlijk Bieden precies?

Eerlijk Bieden is het nieuwe kwaliteitskeurmerk voor makelaars. Om de kwaliteit van ons keurmerk te waarborgen, hebben wij speciale biedsoftware opgezet om de geldende brancheregels te handhaven en daardoor een 100% betrouwbaar Biedlogboek te genereren.  

hoe werkt eerlijk bieden?

De Biedsoftware

Het resultaat van een geslaagde pilot onder makelaars én consumenten! Met de software van Eerlijk Bieden regisseren makelaars een compleet verkoopdossier in een muisklik.

Gratis updates

Eerlijk Bieden lanceert regelmatig nieuwe updates zoals Datarooms en geautomatiseerde personaliaformulieren. Al onze toekomstige updates zijn gratis te gebruiken voor Eerlijk Bieden leden.

Wat is Eerlijk Bieden precies?

Eerlijk Bieden is dé nieuwe online verkooptool voor innovatieve makelaars. Zo regisseer je vanuit één web-app het gehele verkoopproces. 

Biedsoftware.

Laat kandidaten eenvoudig, meertalig en uniform een bod uitbrengen. Geen zorgen, wij houden alle partijen van alles op de hoogte!

Biedlogboek.

In één klik een gecertificeerd, wettelijk vereist biedlogboek delen. Zo eenvoudig voldoe jij aan alle wet- en regelgeving.

Personalia.

Kopers kunnen zich direct identificeren, zodat jij sneller aan de slag kan gaan met de koopovereenkomst.

Dataroom.

WeTransfers zijn verleden tijd! Vliegensvlug en veilig bestanden delen met automatische notificaties.

Meer dan 180 makelaars gingen je al voor:

De voordelen van de biedsoftware

Door slimme automatisering verlagen wij het aantal fouten in het proces en besparen wij onnodige administratieve handelingen.

Altijd en overal bieden

Onze software is volledig responsive. Hierdoor kunnen kandidaten laagdrempelig op elk apparaat, zonder een inlog, een bod uitbrengen.

mockup eerlijk bieden

Volledige support

Alle betrokkenen kunnen gebruik maken van de meertalige helpdesk. Op deze manier wordt je altijd bijgestaan in het biedproces. Kom je er onverhoopt toch niet uit, dan zorgen wij dat je binnen 15 minuten een antwoord op je vraag krijgt!

Probeer het direct 1 maand gratis

Meld je aan voor een demo-account

Meld je direct aan voor Eerlijk Bieden via het onderstaande formulier en maak gratis een maand gebruik van onze tools, wij zullen nooit stilzwijgend verlengen deze maand verlengen en factureren. Nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!