Dataroom

Toekomstbestendig gegevens delen start met de Dataroom van Eerlijk Bieden. Door onze handige gratis tool in te zetten, zorg jij altijd voor een sluitend verkoopproces en voldoe je daarmee eenvoudig aan de meldplicht! 

sticker dataroom

Hoe werkt het?

Een Dataroom is een beveiligde webpagina waar documenten gedeeld kunnen worden. De makelaar kan hierdoor in slechts één muisklik alle documenten delen die benodigd zijn voor het uitbrengen van een bod. Kandidaten hoeven zich slechts een keer te registreren om up-to-date te blijven. Wordt er later informatie toegevoegd? Dan brengen we alle betrokkenen automatisch op de hoogte.

dataroom

Het belang van een centraal datapunt

Een Dataroom zorgt ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is van de meest recente informatie. Zo voorkom je eenvoudig onnodige welles-nietus-discussies, of zelfs rechtszaken.

Vraag-en-Antwoord
module

In een droogkokende woningmarkt zullen er veel vragen binnenkomen over een woning. Door de drukte kan het dan ook al snel voorkomen dat deze vragen niet meer aan bod komen tijdens een bezichtiging. Kandidaten hebben daarom de mogelijkheid om centraal vragen te stellen. Hierdoor ontstaat er laagdrempelig een collectieve onderzoeksplicht.

Automatisch alle informatie

Naast de documenten die een makelaar aanlevert, wordt de Dataroom automatisch aangevuld met alle beschikbare openbare overheidsbronnen zoals het kadaster en de Rijksoverheid. Op deze manier kunnen kandidaten met 100% zekerheid een bod uitbrengen.

openbare bronnen woning

Start vandaag nog met een demo